KOŘENÍ PRO PŘÍPRAVU PEST A DIPŮ

U nás naleznete největší nabídku kvalitních koření do Vaší kuchyně

Pečená plněná brambora s Bruschettou

Brambory umyjeme a nakrojíme na plátky (nedokrajujeme až do konce). Celé brambory promažeme olivovým olejem. Do jedné brambory vkládáme střídavě proužky…

VÍCE

Vepřové maso s dipem tzaziky a pečivem

Jogurt, nebo smetanu vylijeme do misky a smícháme se čtyřmi lžičkami tzatziki dipu. Necháme cca 20 minut odležet v pokojové teplotě (není potřeba dávat do…

VÍCE

Chilli con carne

Fazole namočíme přes noc do studené vody a druhý den je uvaříme doměkka. Ve velkém hrnci osmažíme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme utřený česnek a společně…

VÍCE

Omeleta s medvědím česnekem

Na rozpálené pánvi osmažíme slaninu. Metličkou rozmícháme v hrnku vejce, směs koření s medvědím česnekem, pepř a mléko. Ke konci přidáme nakrájená rajčata a…

VÍCE

Kuskus s krůtím masem na Cafe de Paris a s dipem Tzaziky

Krůtí maso nakrájíme na nudličky, přidáme lžičku směsi Cafe de Paris a trochu olivového oleje. Promícháme a necháme odležet. Mezitím si nakrájíme cuketu, lilek…

VÍCE

Míchaný nápoj - sekt s balzamikovým krémem

Do skleničky na sekt dámě jednu čajovou lžičku balzamikového krému (mango, brusinka, borůvka, oříšek, třešeň-manle) a dolijeme sektem. Promícháme míchátkem a…

VÍCE

Palačinky se špenátem a směsí tzaziky

Polohrubou mouku smícháme s mlékem a dvěma vejci tak, aby vznikla správná hustá směs vhodná pro palačinky. Na pánev s rozpáleným olivovým olejem vlijeme…

VÍCE

Toast Pepka námořníka

Předehřejeme si troubu. V misce rozmícháme Bruschetta Pesto dle návodu s olejem a vodou. Z jednoho toastu vykrojíme skleničkou kolečko na vejce a toasty…

VÍCE

Těstoviny s bruschettou a parmezánem

Na přípravu pesta smícháme tři lžíce směsi, tři lžíce olivového oleje a tři lžíce vody a necháme asi 10 minut odležet. Při použití Bruschetta arabiata stačí…

VÍCE

Špagety s kuřecím masem

Rozmícháme koření na špagety s dvěma lžícemi olivového oleje a dvěma lžícemi vody a necháme 10 minut odležet. Špagety připravíme dle návodu – nepřidáváme další…

VÍCE

Bylinkové máslo z medvědího česneku

Kupujete si hotové bylinkové máslo a chtěli byste vyzkoušet doma své vlastní? Máme pro vás velmi rychlý recept. Jednu kostku másla necháme v pokojové teplotě…

VÍCE

Toasty s vejcem a pestem z medvědího česneku

Předehřejeme si troubu na 200 stupňů a dáme rozpálit lžíci olivového oleje na pánvi. Mezitím připravíme pesto: smícháme 5g směsi s dvěma lžícemi vody a necháme…

VÍCE

Domácí chléb s Bruschettou

Bruschettu smícháme se třemi lžícemi olivového oleje a necháme 5 minut odležet. Hotovou chlebovou směs vysypeme do domácí pekárny a přidáme zbylé ingredience …

VÍCE

Plačinky se špenátem, slaninou a směsí t

Polohrubou mouku smícháme s mlékem a dvěma vejci tak, aby vznikla správná hustá směs vhodná pro palačinky. Na pánev z rozpáleným olivovým olejem vlijeme…

VÍCE

Domácí chléb s medvědím česnekem

Pesto z medvědího česneku smícháme se čtyřmi lžícemi olivového oleje a necháme asi 5 minut nasáknout. Do domácí pekárny nalijeme vodu, poté chlebovou směs a…

VÍCE

Celerové hranolky s argentinským dipem

Připravíme si argentinský dip – 250 g jogurtu a k tomu smícháme 3 lžičky argentinské směsi. Necháme 15 minut odležet. Celer ostrouháme a nakrájíme na hranolky.…

VÍCE

Pečené brambory s dipem Café de Paris

Jogurt vylijeme do misky a smícháme se čtyřmi lžičkami směsi Café de Paris a necháme 15 minut odležet. Mezitím si předehřejeme troubu a brambory důkladně…

VÍCE