Kuskus s krůtím masem na Cafe de Paris a s dipem Tzaziky

Vytvořte si vlastní dip, který se hodí ke každému salátu

Ingredience

  • 300 g krůtích prsou
  • 1 lžička Dip Café de Paris
  • 1 lžička Dip Tzaziky
  • 1/2 cukety
  • 1/2 lilku
  • 15 cherry rajčátek
  • 1 červená cibule
  • 1 bílý jogurt
  • Olivový olej
  • 250 g kuskusu
  • Citrónová šťáva a kůra z 1/2 citronu
  • 1 lžička pomerančové kůry
  • sůl, pepř

Popis

Krůtí maso nakrájíme na nudličky, přidáme lžičku směsi Cafe de Paris a trochu olivového oleje. Promícháme a necháme odležet. Mezitím si nakrájíme cuketu, lilek, cherry rajčátka a cibuli na kousky. Lžičku směsi Tzaziky dáme do jogurtu a promícháme. Hotový dip necháme odležet v ledničce. Na rozehřáté pánvi osmahneme ze všech stran naložené krůtí maso. Poté přidáme nakrájenou zeleninu, osolíme, opepříme a promícháme. Pod pokličkou směs necháme cca 10 min a odstavíme. Kuskus připravíme dle návodu na obalu a promícháme s masovou směsí. Přidáme citronovou šťávu a kůru a pomerančovou kůru. Vše důkladně promícháme. Servírujeme s předem připraveným Dipem Tzaziky. Dobrou chuť!!