Celerové hranolky s argentinským dipem

Vytvořte si vlastní dip, který se hodí ke každému salátu

Ingredience

  • Celer 1 ks
  • Sůl 1 kávová lžička
  • Pepř 1 špetka
  • Olivový olej 3 polévkové lžíce
  • Jogurt nebo zakysaná smetana 250 g
  • Směs koření argentinský dip 3 kávové lžičky

Popis

Připravíme si argentinský dip – 250 g jogurtu a k tomu smícháme 3 lžičky argentinské směsi. Necháme 15 minut odležet. Celer ostrouháme a nakrájíme na hranolky. Vyložíme na plech a osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Do předehřáté trouby dáme péct při 180 stupních asi na 45 minut. Hotové celerové hranolky vyndáme a servírujeme s předem připraveným dipem.